Onderstaande tekst dient slechts ter indicatie.
huisgemaakt zuurdesembrood, kefir boter, lavendel amandelen | |
5-gangenmenu | 59,5 |
5-gangenmenu vegetarisch | 49,5 |
wijnarrangement | 37,5 |
snacks | |
oester, gember | 4 |
gerookte sardines | 10 |
ansjovis | 8 |
saucisson sec, pickles, huisgemaakte mosterd | 8 |
huis charcuterie: coppa, beef coppa, lardo | 15 |
à la carte | |
groene asperges, broodmiso, ei bottarga | 15 |
hamachi, snijbonen, zwarte knoflook | 15 |
verse pappardelle, eekhoorntjesbrood, gerookte boter | 15 |
verse spaghetti, tonijnhart, eidooier | 18 |
bbq noordzee zeeduivel, aardappel terrine, spitskool | 28 |
procureur, biet, coffee shoyu | 28 |
nagerechten | |
chocoladeterrine, fleur de sel | 8 |
jersey ricotta cake, bloedsinnasappel sorbet | 8 |
huisgemaakte kaas, rabarber compote, haverkoek | 15 |
fris | |
san pellegrino bruisend mineraalwater 75 cl | 5 |
naturfrisk sinaasappel 25 cl | 4 |
naturfrisk vlierbloesem 25 cl | 4 |
naturfrisk indian tonic 25 cl | 4 |
thee | |
groene thee: sencha - Japan | 3,5 |
oolong thee: anxi ti guan yin - China | 3,5 |
zwarte thee: ceylon - Sri Lanka | 3,5 |
boekweit: soba cha - Japan | 3,5 |
sake & dessertwijn | |
Yoigokochi Yuzu 2020 (7%) Tsuru Ume - Hyõgõ, Japan | 6 |
Mii No Umeshu (10%) Mii No Kotobuki - Fukuoka, Japan | 7 |
Natsu Mikan 2022 (7%) Heiwa Shuzõ - Wakayama, Japan | 7 |
digestieven | |
Vin de Liqueur Domaine des Cavarodes Rastafia (17.5%) | 8 |
Grappa Kmetija Stekar (40%) | 8,5 |
Calvados (40%) | 8,5 |
La Vieille Prune (42% vol) — Louis Roque, Dordogne | 8 |